Sredstvo za čišćenje “The Cleaner” 5L

Svjetski novitet na nautičkom tržištu, “all-in-one” sredstvo za čišćenje plovila.

78,17 

100 na zalihi

17 osoba sada gleda ovaj proizvod!
SKU: TheCleaner-5L

Brza dostava

Podrška

Garancija kvalitete

Opis proizvoda

Nakon uspješnog proboja na njemačko i austrijsko tržište predstavljamo Vam svjetski novitet na nautičkom tržištu koji će pojmu čišćenja plovila dati novi značaj, „all-in-one sredstvo” The Cleaner !

Svaka reklama za proizvod za čišćenje počinje riječima: „Dosta Vam je skupih proizvoda i čudotvornih sredstava…bla bla…”

Mi ne želimo takav pristup. Ključna riječ naše kampanje je „Isprobajte!”, a ne „kupite” jer djela i djelovanje, a ne lijepe riječi, prodaju proizvod.

Napravite, usprkos brojnim razočaranjima, još jedan, zadnji eksperiment!

Neovisno o tome radi li se o gel coat-u, laku ili umjetnom materijalu, gumenjacima ili bokobranima, umjetnoj koži u unutarnjem ili vanjskom dijelu plovila, ceradama ili tikovini, The Cleaner riješava brzo i bez vremena čekanja djelovanja najtvrdokorniju prljavštinu, a uz sve navedeno je i biorazgradiv i neagresivan.

The Cleaner je razvijen „na frontu” gdje se mnoga plovila moraju redovito čistiti pod strahovitim pritiskom: u čarteru, i to od strane ljudi „s terena”.

U ovoj branši nema se vremena za slabo učinkovite proizvode. Naš je prioritet brzo, jednostavno i učinkovito čišćenje površina uz maksimalnu zaštitu kože ruku i materijala!

Isprobajte! Ne uzmičemo pred usporednim testovima. Uz priloženi tester brzo ćete uvidjeti da se bez razmišljanja možete oprostiti od većine drugih sredstava!

Važno: video upute za čišćenje i ostale informacije možete pronaći na web stranici www.thecleaner.at.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sredstvo za čišćenje “The Cleaner” 5L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nedavno pregledani proizvodi