Jadran Motori

Jadran Motor d.o.o. nudi široku paletu Parsun vanbrodskih motora, od 2,6 KS do 40 KS, za različite potrebe plovidbe.
Tvrtka također prodaje sveobuhvatan izbor dijelova i dodatne opreme za Parsun vanbrodske motore. Osim vanbrodskih motora, Jadran Motor d.o.o. također prodaje široku paletu čamaca i dodatne opreme za čamce. Linija čamaca tvrtke uključuje gumene čamce, napuhnjive čamce i ribarske čamce. Jadran Motor d.o.o. također nudi široku paletu dodatne opreme za čamce, kao što su prsluci za spašavanje, sidra i ribarska oprema. Jadran Motor d.o.o. je pouzdan partner za nautičare u Hrvatskoj. Tvrtka ima dugu tradiciju pružanja visokokvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima. Jadran Motor d.o.o. je predan pružanju svojim kupcima najboljeg mogućeg iskustva, od inicijalne kupnje do kontinuirane podrške.

O nama

Tvrtka Jadran Motor d.o.o. osnovana je 1985. godine u Rijeci, Hrvatskoj. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja, servis i održavanje vanbrodskih motora i čamaca. Tvrtka je zastupnik za nekoliko vodećih svjetskih proizvođača vanbrodskih motora, uključujući Parsun, Tohatsu i Honda.

Tvrtka Jadran Motor d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisu vanbrodskih motora i čamaca. Tvrtka ima vlastitu servisnu radionicu u Rijeci, a također nudi usluge terenskog servisa. Tvrtka je usredotočena na pružanje kvalitetnih usluga svojim kupcima, te je stekla reputaciju pouzdanog i profesionalnog partnera.

Prodajno servisna mreža

Jadran Motor d.o.o. ima razgranatu prodajnu i servisnu mrežu na području cijele Hrvatske. Tvrtka ima vlastite prodajne salone u Rijeci, Zagrebu, Splitu i Zadru. Osim toga, tvrtka ima mrežu ovlaštenih distributera i servisera diljem Hrvatske.

Ova mreža omogućuje Jadran Motoru d.o.o. da svojim kupcima pruži vrhunsku uslugu, bilo da kupuju novi proizvod ili traže servis za postojeći proizvod.

Jadran Motor d.o.o. je pouzdan partner za nautičare u cijeloj Hrvatskoj. Tvrtka nudi širok izbor proizvoda i usluga, a njezina prodajno-servisna mreža omogućuje kupcima da dobiju sve što im je potrebno na jednom mjestu.